Ondanks de recente cryptocurrency marktprijs correctie maken de meeste huidige houders van Ethereum en Cardano winst.

Gegevens verstrekt door crypto intelligentieplatform IntoTheBlock geven aan dat vanaf 29 juni ongeveer 86% van de Ethereum houders winst maakt terwijl het cijfer bijna de helft is van Cardano’s 45%.

Opmerkelijk is dat, ondanks Ethereum’s rendement, twee marktsignalen aangeven dat de asset zich in een bearish modus bevindt. Tijdnes het schrijven van dit artikel is de nummer twee cryptocurrency gestegen naar $ 2.214. Cardano wordt verhandeld op bijna $1,40.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

Er kan worden verondersteld dat de winstopbrengsten op de twee cryptocurrencies een manifestatie zijn van de specifieke netwerken in activiteit in de afgelopen weken. Ethereum blijft een opmerkelijke digitale valuta in 2021 na het bereiken van een all-time high van $ 4.328.

Factoren die de winstgevendheid van ETH en ADA aandrijven

Ethereum is in de belangstelling gekomen nadat het zich ontpopte als een centrale speler in de hausse van de deFi-sector. Elders heeft zijn rol in het faciliteren van de NFT-markt de interesse van beleggers gewekt.

In de afgelopen weken is Bitcoin onder de loep genomen door toezichthouders, vergezeld van een aantal andere negatieve berichten. Ethereum is echter ook relatief laag gebleven terwijl de activa getuigd van een toegenomen nut.

Bovendien heeft Cardano een behoorlijke hoeveelheid interesse getoond over de blockchain nutsvoorzieningen van het platform. Daarnaast is het netwerk vertrouwen aan het opbouwen onder investeerders met inhoudelijke ontwikkelingen.

Bitvavo

Onlangs bereikte de Cardano blockchain 100% decentralisatie in blokproductie, een belangrijke mijlpaal in crypto kringen. Als gevolg hiervan, met de hoop getuige te zijn van een nieuwe prijs rally voor de algemene crypto sector, is ADA getuige van een stijging in staking wallets. Begin juni bijvoorbeeld, bereikte ADA’s totaal aantal staking wallets een mijlpaal van meer dan 650.000 uit meer dan 2.600 actieve pools.

Bovendien drijft de verwachte voortdurende ontwikkeling van het netwerk ook de interesse in Cardano. Het platform onthulde dat het onderzoek doet naar de levensvatbaarheid van ‘Stablefees’. Het systeem dat werkt in lijn met het vaststellen van een basisprijs voor transacties door te koppelen aan een groep valuta’s.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.