Binance Pay gebruikers kunnen betalen bij handelaren van Alchemy Pay’s partners, waaronder e-commerce gigant Shopify en software technologiebedrijf Arcadier.

Binance, ‘s werelds grootste cryptocurrency exchange in handelsvolumes, blijft actief uitbreiden in de crypto betalingsindustrie via een nieuwe crypto naar fiat integratie.

Het bedrijf kondigde dinsdag een samenwerking aan met crypto fiat hybride betalingsplatform Alchemy Pay om P2P crypto betalingen mogelijk te maken bij meer dan 2 miljoen wereldwijde handelaren via zijn betalingsapplicatie Binance Pay.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

De nieuwe integratie gaat gebruikers en handelaren in staat stellen om te betalen en betalingen te accepteren met behulp van 40 ondersteunde cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) in 18 landen waar Alchemy Pay actief is. Binance Pay-gebruikers zullen kunnen betalen bij handelaren van Alchemy Pay’s partners, waaronder e-commerce gigant Shopify, software technologiebedrijf Arcadier, mobiele betalingsprovider QFPay en anderen.

Alchemy Pay, opgericht in 2018, exploiteert een wereldwijde crypto-fiat betalingsgateway via 300 fiat en crypto betaalkanalen in 65 landen, volgens de website van het bedrijf. Tot de merchant netwerken van het bedrijf behoren ook Hong Kong’s grootste inrichtingsbedrijf Pricerite, Singapore’s Ce La Vi, Canadees schoenenmerk Aldo en Midwest Global Asia taxidiensten.

Het bedrijf heeft ook zijn eigen token, Alchemy Pay (ACH), een op Ethereum gebaseerde token die wordt gebruikt om het ecosysteem te stimuleren en toegang te krijgen tot de consumptie en het bestuur van het netwerk. De ACH token heeft de laatste tijd een explosieve stijging gezien, met een prijsstijging van meer dan 1.680% in de afgelopen 14 dagen.

Op het moment van schrijven wordt ACH verhandeld op $0,024, een stijging van bijna 100% over de afgelopen 24 uur, volgens gegevens van CoinGecko. Het token werd gisteren genoteerd door de grote wereldwijde cryptobeurs Coinbase.

Bitvavo

Alchemy Pay CEO John Tan zei dat de samenwerking van Alchemy Pay met Binance “de praktische backbone-toepassingen die we bouwen tussen de crypto- en fiat-werelden aanzienlijk uitbreidt.” Hij merkte ook op dat de totale waarde van de cryptomarkt “minder dan een tiende van een procent was van wat het vandaag is” toen Alchemy Pay werd gelanceerd.

Zoals eerder gemeld, is Binance Pay een contactloze P2P crypto betalingsfunctie op Binance, waarmee gebruikers crypto betalingen over de hele wereld kunnen verzenden en ontvangen. De app werd in maart in publiek gelanceerd en is beschikbaar voor alle in aanmerking komende Binance gebruikers.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.