SkyBridge Capital’s co-chief investment officer Troy Gayeski voorspelt dat Bitcoin door een supply side crisis zal gaan, vergelijkbaar met wat er vorig jaar gebeurde toen BTC zijn bull markt aftrapte.

Gayeski vertelt Bloomberg in een nieuw interview dat hij on-chain signalen ziet die aangeven dat een bepaalde groep kopers terug is, en dat zij BTC opkopen voor de lange termijn.

“Als we nu kijken naar de on-chain gegevens, wat je in feite vertelt is dat veel van de sterke houders zich opnieuw laten gelden en accumuleren van degenen die eind vorig jaar in de markt stapten. En dat het zich opmaakt voor een soort van aanbodschok, zeer vergelijkbaar met wat we afgelopen oktober/november hadden.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

Het zal dus een volatiel bezit zijn. Maar het blijft zeer niet-gecorreleerd. En wij denken dat de risico-beloning nu weer naar boven is verschoven.”

Hoewel Skybridge Capital op lange termijn bullish is op Bitcoin, voegt Gayeski eraan toe dat het hedgefonds zijn positie in het vlaggenschip van de cryptocurrency heeft afgebouwd voordat de cryptomarkten in mei crashten.

“Dus wat we in principe voor ons hebben gedaan, is dat we de positie hebben getrimd om te voorkomen dat het verder zou gaan, en onze portefeuilles aan het einde van maart, we hadden meer uitstroom dan instroom.”

Bitvavo

Na het afbouwen van hun Bitcoin-belang, heeft het hedgefonds volgens Gayeski een deel van de opbrengst geheralloceerd naar de op één na grootste cryptocurrency naar marktkapitalisatie.

“En sindsdien hebben we een klein deel van het kapitaal geroteerd naar Ethereum. We zien de markt vrij rechtlijnig als: Bitcoin zal de marktleider zijn in termen van opslag van waarde en Ethereum, althans tot nu toe, is de marktleider in termen van transactiegebruik. Dus, we hebben een beetje diversificatie daar. Al met al hebben we een positieomvang van 9%.”

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

BYBIT Promo:
Deposit $100, get $20
Deposit $300, get $40

Create an account
*Only for new users trough our ref link!