De CEO van het cryptocurrency uitleenplatform Celsius heeft onthuld dat hij gelooft dat de prijs van Bitcoin dit jaar gaat stijgen naar $160.000, zelfs nadat een crash van de cryptocurrency markt de prijs van het vlaggenschip van de cryptocurrency zag dalen van een all-time high van $64.000 naar minder dan $30.000 voordat het zich herstelde.

Tijdens een interview op de Bitcoin Miami conferentie, besprak Mashinky de aankomende functies van Celsius, de invloed van Tesla CEO Elon Musk in de cryptocurrency space, en de toekomstige waarde van Bitcoin.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

Mashinsky onthulde dat hij gelooft dat we de prijs van Bitcoin tegen het einde van het jaar naar 160.000 dollar zullen zien bewegen, maar gaf toe dat we het jaar misschien “een beetje lager” dan dat prijsniveau gaan afsluiten. Volgens hem is de markt nu minder afhankelijk van hefboomwerking dan voor de crash, en is hij klaar om momentum op te bouwen.

De CEO ging ook in op de invloed die Tesla CEO Elon Musk heeft in de cryptocurrency ruimte, want hij merkte op dat vaak enorme prijsdalingen voor BTC en andere top cryptocurrencies kwamen nadat Musk erover tweette. Voor Mashinsky is hij een “toerist in crypto”, omdat hij “hier is om meer volgers te verzamelen” en niet om mensen te helpen meer te leren over cryptocurrencies.

Hij voegde eraan toe dat hij hem niet “de gemeenschap ziet helpen” maar hem “in feite ziet overlopen en manipuleren.” Mashinsky vergeleek de relatie van Musk met bitcoin met een knipperlichtrelatie, en voegde eraan toe “dat is niet waar we naar op zoek zijn.”

Bitvavo

De CEO voegde eraan toe dat Tesla’s beslissing om BTC betalingen te accepteren laat zien dat de maker van elektrische auto’s de betere kant van de zaak kiest, aangezien auto’s afgeschreven activa zijn, terwijl de waarde van BTC “zal blijven stijgen.” Hij zei:

Als de rijkste man ter wereld bereid is om een Bitcoin te ruilen voor een Tesla, moet je je afvragen wie er nu de beste deal krijgt.

Tesla stopte vorige maand met het accepteren van Bitcoin betalingen uit milieuoverwegingen. De stap van de elektrische automerk leidde tot een aanzienlijke daling van de prijs van BTC en werd gevolgd door een harde aanpak in China die verdere verkoopdruk op de markt zette.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

BYBIT Promo:
Deposit $100, get $20
Deposit $300, get $40

Create an account
*Only for new users trough our ref link!