Bitcoiners maken zich op voor een van de grootste cryptoconferenties ooit, die later vandaag van start gaat met wereldwijde livestreaming.

Elon Musk, de CEO van Tesla en SpaceX, is nu bevestigd als spreker. Daarnaast zullen Jack Dorsey van Twitter en Cathie Wood van Ark Invest het B Word aftrappen.

De conferentie begint om 9 AM, net als Silicon Valley wakker wordt. Dat vertaalt zich naar 12 PM voor New York en 19.00 uur voor Amsterdam.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

De conferentie is opgezet in verschillende tracks, of sessies, waarbij de sessie van Musk & Jack “Bitcoin as a Tool for Economic Empowerment” heet.

De opzet is niet duidelijk: is het meer een discussie tussen alle drie en Steve Lee, de moderator, of krijgt ieder het woord?

De hele sessie zal slechts een uur duren met live streaming om 11 uur ‘s ochtends, waardoor het in Europa om 19 uur ‘s avonds wordt uitgezonden. Om 20 uur begint het gesprek met Musk, Wood en Dorsey.

Bitvavo

Wat Musk in het bijzonder zal zeggen, valt nog te bezien. Tesla wordt geconfronteerd met een mogelijk verlies in het tweede kwartaal als gevolg van hun bitcoin holdings, dus er zou iets kunnen worden aangekondigd, hoewel niets is bevestigd.

Daarnaast heeft hij ook te maken met aanzienlijke concurrentie, zowel op de markt voor elektrische voertuigen als nu in de wedloop met Jeff Bezos die dinsdag een herbruikbare raket liet zien.

Je zou dus verwachten dat hij zijn spel zou opvoeren met geruchten dat hij zich zou kunnen gaan bezighouden met het groener maken van Bitcoin mining, maar het is niet erg duidelijk of die geruchten uit de lucht zijn komen vallen of niet.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.