Top crypto analist Benjamin Cowen schetst waarom hij gelooft dat schaalbaar blockchain platform Cardano (ADA) goed presteert te midden van een bredere corrigerende periode in de crypto markten.

In een nieuwe video redeneert Cowen dat de op vier na grootste asset per market cap trending is omdat zijn platform eenvoudig te gebruiken en te valideren is. Cardano’s validators slaan een kopie van de blockchain op en worden betaald in ADA voor hun energie en diensten.

Cowen, die zegt dat hij heeft geprobeerd om validatie nodes te draaien voor vele projecten, vindt het proces van Cardano het eenvoudigst.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

“Gezien de huidige marktomstandigheden kan je je afvragen waarom het niet meer is gedaald? … Ik heb het draaien van validaties op een heleboel netwerken onderzocht, en ik denk dat Cardano de gemakkelijkste is. Het is zeker het gemakkelijkst voor validaties, en ik denk dat het ook relatief gemakkelijk is voor delegators.”

Staken is ook eenvoudig op Cardano, merkt Cowen op, die zijn eigen ADA heeft gestaked. Volgens Cowen blijven ADA-gebruikers hun munten inzetten te midden van de aanhoudende cryptocorrectie.

“Bitcoin is 50% gedaald en als je kijkt naar de actieve inzet in de ITC-pool, zie je dat het gewoon omhoog is gegaan….

Als mensen hun ADA niet unstaken en in plaats daarvan gewoon doorgaan met het ofwel vasthouden of toevoegen aan hun stack, dan gaat het de verkoopdruk verminderen. Het staken en unstaken zal natuurlijk niet genoeg zijn om de effecten van Bitcoin te verzachten als het van [$64.000] daalt naar [$29.000]… Maar het feit dat het nog steeds verhandeld wordt tegen een prijs van $1,20… is eigenlijk heel opmerkelijk.”

Cardano inzichten platform PoolTool onthult dat meer dan 70% van ADA’s circulerende voorraad, ter waarde van meer dan $28 miljard, momenteel is gestaked.

Cowen zegt ook dat Cardano goede marketeers achter zich heeft en een gemakkelijke manier biedt voor houders om passief inkomen te verdienen. Deze factoren, in combinatie met de langzame en methodische uitrol, houden ADA overeind tijdens een turbulente periode.

Bitvavo

“Cardano, heeft een goede marketingstrategie… ze hebben deze validaties, en als je een validatie hebt, dan wil je natuurlijk dat mensen afvaardigen naar stake pools die je runt…

Je hebt in wezen een project dat het zo heeft gemaakt dat mensen relatief naadloos rente kunnen verdienen. Het is relatief eenvoudig om een validator op te zetten.”

Cardano wordt verhandeld op $1,21, op het moment van schrijven, een daling van meer dan 50% van zijn all-time high van $2,45

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

BYBIT Promo:
Deposit $100, get $20
Deposit $300, get $40

Create an account
*Only for new users trough our ref link!