Input Output Global en Cardano Foundations kennen tien NFTA’s toe aan Cardano bijdragers

Inhoud:

  • NFTA’s gaan live op Cardano (ADA).
  • Belangrijkste verschil tussen Ethereum en Cardano’s tokens.

De Cardano Foundation pioniert met het concept van Non-Fungible Tokens of Appreciation (NFTA’s). De non-profit verdeelde ze onder gepassioneerde Cardano (ADA) contribuanten.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

NFTA’s gaan live op Cardano (ADA)

Volgens een gedetailleerde blogpost onthuld door de Cardano Foundation viert het de lancering van Cardano (ADA) ontwikkelaars webportaal op een ongebruikelijke manier.

De allereerste niet-fungibele tokens of appreciation (NFTA’s) worden uitgereikt aan 10 Cardano (ADA) enthousiastelingen die hebben bijgedragen aan de voortgang van de blockchain.

Nieuwe tokens worden geslagen in overeenstemming met CIP 721 Metadata Standard, een NFT-gericht Cardano Improvement Proposal. Het stelt gebruikers in staat om metadata aan het token van Cardano te hechten, zodat de informatie kan worden opgeslagen op de blockchain.

Om de authenticiteit van deze tokens en hun metadata te garanderen, heeft de officiële portemonnee van de Cardano Foundation toestemming gegeven voor de transacties om ze te maken.

Bitvavo

Belangrijkste verschil tussen Ethereum en Cardano’s tokens

Het proces van het minten van tokens kan worden geverifieerd door een QR-code die iedereen naar Cardano’s blockchain verkenner kan sturen. Ook kunnen de tokens worden gecontroleerd via de officiële NFTA-pagina van Cardano Foundation.

Cardano (ADA) ontwikkelaars benadrukten dat NFTA’s en alle Cardano tokens op een andere manier worden geslagen dan Ethereum. Cardano’s tokens worden op dezelfde manier geslagen als ADA: het proces omvat geen slimme contracten.

Zoals bronnen eerder vandaag berichtte piekte de prijs van Cardano (ADA) 20 procent in de aanloop naar Charles Hoskinson’s cruciale aankondiging over de activering van slimme contracten.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.