De nieuwe next generation cryptocurrency exchange voor al uw crypto wensen is een feit! DeFin-x is een exchange van Nederlandse bodem biedt letterlijk voor ieder wat wils! De in-house kennis en de juiste schakels hebben ervoor gezorgd dat dit op deze manier tot stand is gekomen. Een crypto exchange die voortkomt uit kennis en passie over trading en automatisch traden met algoritmes heeft gezorgd voor een beurs die geboren is voor trading en trading bots.

Wij bieden handel in spot, marge, futures, opties en perpetuele swaps. Met DeFin-X kunt u zich aansluiten bij één van de top drie crypto beurzen op basis van handelsvolume. Wij hebben de laagste spot taker fee ter wereld. Wij hebben de intentie om gebruikers een stabiele en uitstekende handelservaring te bieden.

Waarom Defin-x?

Je zou denken dat er al intussen tal van exchanges bestaan. Daar heb je helemaal gelijk in, want er zijn er talloze. Echter is niet iedere exchange geschikt voor goede trading door lage volumes of beperkte trading engines. Wij werken samen met OKX die een dagelijks volume heeft van een paar miljard (nummer 2 in dagelijks handelsvolume zie https://www.coingecko.com/nl/exchanges). Wat ervoor zorgt dat de orderboeken niet snel leeg raken waardoor je orders niet gevuld of verkocht worden. Ideaal voor handmatig of automatisch handelen. Schrijf je nu in:

DeFin-x onderscheidt zich van de rest doordat deze in uit ervaring van verschillende platformen, en dus kennis tot stand is gekomen. Ook biedt dit platform de mogelijkheid om je trading bot hierop aan te sluiten middels een API en heeft het nog meer uitbreidingen in ontwikkeling voor de toekomst zodat jij op een platform terecht kunt met alle crypto gemakken!

Bij DeFin-x trade je op een gemakkelijke manier tegen de laagste fees. Een heel groot pluspunt als je veel trade. Het is gemakkelijk om limit orders in te zetten en alles werkt vlekkeloos.

Ons doel is om een perfecte service en gebruikerservaring voor iedere klant neer te zetten.

Doe mee aan de revolutie!

DeFin-x is een nieuwe generatie beurs met (vanaf volgende maand) de optie om ons eigen vernieuwde algoritme te gebruiken en 24/7 automatisch te handelen. Door deze beurs te gebruiken in combinatie met ons trading algoritme gaat je portefeuille continu automatisch groeien.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is M_V1QN79XNLRdR3OFnKuNfqTb8asVR-J-TnaBNRry_gfxKV3Sr_5qQVPH6tViILCqrqd5LQs4jhvsLcVYOjYeU-6d8mUxVeF8z94wKEhwED6UddPk-hU3ovQtm_8yzSg4S01Jm8F

Hoe maak ik een account aan?

  • Ga naar https://defin-x.com.
  • Meld je aan door rechts boven in je scherm op sign up te klikken 
  • Vul je gegevens in in onderstaand scherm:
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is oD3td4oKjNXWH_G5ac8kYY_hpt6OVmqA25M7bJvOxjiejsGabQ1LYMlGcr59UCTU-r0ZVQgYtr8XEPCtZ2T31ORx8dJbIR6gfN7jGHEtbcaBpkK_CaxDXxliqgyF4IZaODDPji-I
  • Door het invullen van je gegevens wordt er een email gestuurd naar het opgegeven email adres.
  • Vul de code die je hebt ontvangen in bij dit scherm:
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 7iJZZSNMkDMfrzO3SXJimlCxROeJf6KPZq9lyX2hZYVcsq9kq8IOT--RCkmv4vojYIG3gNqMCE3CIzuJREatzs1ES6fGqxasEpGbITr42oYzvo-x_Fy-HRBwvziwBIXVH7_bamE9
  • Nadat je de code hebt ingevuld wordt je automatisch ingelogd op je wallet

Join het DeFin-x referral programma!

Heb jij al een DeFin-x account (of maak deze aan) en heb jij een groot bereik met veel actieve cryptocurrency geïnteresseerden? Meld je dan aan voor ons referral programma via onderstaande knop en verdient tot 50% referral commissie:

Maak een account of ga naar trading bot.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en kom naar de Telegram om mee te discussiëren.