Uitbundige Duitse modeontwerper Philipp Plein beweert dat hij persoonlijk crypto bezit.

Het Duitse luxemodehuis Philipp Plein, dat bekend staat om zijn flamboyante en opzichtige stijl, is begonnen met het accepteren van een keur aan digitale activa in een kennelijke poging om de crypto-nouveau riche te lokken na een recente bull-run.

Degenen die hun cryptobezit willen uitgeven aan sneakers van $6.500 hebben nu een uitstekende gelegenheid om dat te doen. Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin en Tether behoren tot de ondersteunde cryptocurrencies.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

Het werkt samen met cryptobetalingsbedrijf Coinfy, dat onlangs werd overgenomen door cryptomakelaar Voyager Digital voor 84 miljoen dollar.

Kopers zullen hun know-your-customer (KYC) informatie moeten verstrekken als hun bestellingen een totaal van 10.000 euro overschrijden.

De “koning van de bling” wendt zich tot crypto.

Philipp Plein, de controversiële ontwerper achter een van de grootste modemerken, nam onlangs zijn intrek op Instagram om het nieuws te delen met zijn 2,2 miljoen volgers en kroonde zichzelf tot “cryptokoning”.

Plein, die niet bepaald bekend staat om zijn bescheidenheid, ontpopte zich tot de antiheld van de modewereld met zijn in-your-face houding en extravagante capriolen die vaak bij zijn outfits passen.

Hoewel hij veel kritiek kreeg voor zijn onbeschoft gedrag en smakeloze outfits, werd zijn polariserende modezaak uiteindelijk een doorslaand succes. Op de uitgebreide lijst van beroemdheden die met Plein hebben gewerkt, staan onder meer Paris Hilton, Floyd Mayweather, Naomi Campbell en anderen.

Bitvavo

De “koning van de bling” beweert nu dat hij zelf een cryptocurrency investeerder is en natuurlijk gelooft hij dat crypto de toekomst is.

Hoewel Philipp Plein het eerste grote luxemerk is dat cryptocurrencies accepteert, heeft zijn veel grotere concurrent al zijn tenen in de industrie gedoopt.

In mei begon het Italiaanse modemerk Gucci met de verkoop van niet-fungibele tokens (NFT’s) op basis van zijn voorjaarscollectie.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.