Cardano (ADA) oprichter Charles Hoskinson gebruikte vandaag YouTube om een korte update te geven over de ‘Alonzo’ hard fork.

Alonzo gaat het netwerk voorzien van opwindende en langverwachte nieuwe functies door Plutus scripts op de blockchain te integreren, waardoor de ontwikkeling van slimme contracten op Cardano en de inzet van een breed scala aan nieuwe Defi toepassingen voor de eerste keer mogelijk wordt.

Tijdens de stream zinspeelde Hoskinson op een grote zakelijke engagement tractie met het netwerk:

“Als je kijkt naar de D5 set op Cardano, dan zijn daar tientallen zo niet honderden goede kandidaten en meer dan 1.500 ontwikkelaars getraind via het politie pioniers programma, dus er is een enorme hoeveelheid commerciële interesse tractie community inspanning met Cardano.”

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

Hoskinson geconfronteerd met Twitter critici

Toen jaar oude berichten met ADA netwerk adoptie projecties niet overeenkwamen met de verwachtingen van de gemeenschap, kwam de tech ondernemer onder vuur te liggen op Twitter.

Hoewel ADA de op vier na grootste cryptocurrency is naar marktkapitalisatie en zelfbeschreven derde-generatie blockchainproject, is het netwerk niet zonder zijn critici.

De medeoprichter van Ethereum voegde in reactie op Twitter onenigheid toe:

“We hebben eigenlijk dat soort tractie. Er zijn tienduizenden activa en meer dan $ 10 miljoen aan NFT’s verkocht als we correct tellen in het hele Cardano-netwerk.”

Institutionele interesse in ADA

De in Colorado gevestigde tech-ondernemer verklaarde een enorme hoeveelheid zakelijke interesse en tractie gemeenschapsinspanning met ADA.

“Het ecosysteem is behoorlijk gezond en levensvatbaar, en sinds die tijd van de voorspelling vorig jaar, hebben we een verdrievoudiging gezien in de populatiegrootte van Cardano en uiteraard ook een hoop waarde accumulatie.”

Bovendien beschouwt de wiskundige zijn netwerk als het nummer één stake-netwerk in de hele ruimte, met een massale gemeenschap die de ontwikkelingen volgt op elk sociaal kanaal van Reddit tot Telegram.

Hieraan voegde Hoskinson toe:

“Door elke meetbare KPI, is de groei van het laatste jaar opmerkelijk geweest en slimme contracten zijn bijna hier. Het is gewoon een gefaseerd proces omdat Cardano zo groot is en op zo veel plaatsen genoteerd staat.”

Bovendien werd Cardano onlangs geaccepteerd als de op twee na grootste positie van Grayscale Investments, wat de stijgende vraag naar het digitale actief laat zien, en als gevolg daarvan heeft het veel institutionele aandacht getrokken.

Bitvavo

Gerelateerde video: Korte update over Alonzo

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

BYBIT Promo:
Deposit $100, get $20
Deposit $300, get $40

Create an account
*Only for new users trough our ref link!