Ropsten wordt het eerste Ethereum (ETH) testnetwerk dat de langverwachte hardfork van Londen ondersteunt.

Inhoud:

  • Ethereum’s London hardfork wordt geactiveerd op Ropsten testnet.
  • Waarom is EIP 1559 belangrijk?

Ethereum’s London hardfork is een van de meest geanticipeerde updates voor de hele blockchain scene in 2021. Het bevat het controversiële Ethereum Improvement Proposal 1559.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

Ethereum’s London hardfork wordt geactiveerd op Ropsten testnet

Volgens de Twitter post van Ethereum (ETH) core ontwikkelaar Tim Beiko, werd vandaag, op 24 juni 2021 om 02:23 UTC op blokhoogte 10499401, London hardfork geactiveerd op het Ropsten testnetwerk.

De heer Beiko gaf toe dat de activatie ‘iets langer’ heeft geduurd dan eerder werd verwacht. Tegelijkertijd is deze update de allereerste activatie van London in Ethereum’s (ETH) testnetten.

Op 30 juni zal deze cruciale update worden geïmplementeerd op het Goerli testnetwerk op Rinkeby en de activatie zal naar verwachting komen tegen 7 juli 2021.

De ontwikkelaar voegde eraan toe dat het Ropsten testnetwerk blokken valideert met verminderde snelheid als gevolg van een gebrek aan miners die hun apparatuur op tijd upgraden, omdat de mining in het testnet grotendeels altruïstisch is.

Bitvavo

Waarom is EIP 1559 belangrijk?

De hardfork van Londen bevat vijf Ethereum Improvement Proposals (EIP’s), waarvan EIP 1559 de meest cruciale is. Het introduceert dynamische vergoedingsstructuur en implementeert periodieke vergoedingsverbrandingen.

Dus, met EIP 1559 geactiveerd, wordt Ethereum (ETH) voor de eerste keer in zijn geschiedenis een deflatoir actief. Sommige analisten behandelen dit als een bullish katalysator voor Ethereum (ETH) prijs.

Echter, omdat Ethereum (ETH) gas vergoedingen worden verlaagd voor gebruikers, hebben sommige Ethereum (ETH) miners zich jarenlang verzet tegen deze hardfork.

Ethereum’s London is een van de laatste netwerk schaal upgrades voor de migratie van Ethereum (ETH) naar ETH2 met zijn sharding en Proof-of-Stake (PoS).

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.