Ethereum’s langverwachte London hard fork – die eerder verwacht werd deze maand live te gaan – gaat nu live op 4 augustus tussen 13:00 UTC en 17:00 UTC met block 12.965.000, zei Ethereum ontwikkelaar Tim Beiko in een recente blog post.

Belangrijke punten:

  • Na de succesvolle release van zijn drie testnets, Ropsten, Goerli en Rinkeby, is London nog een upgrade op weg naar de volledige implementatie van Ethereum 2.0, die het populaire blockchain-netwerk zal overzetten van proof-of-work naar proof-of-stake.
  • De London fork zal vijf langverwachte Ethereum Improvement Proposals implementeren. EIP 1559 zal de tarieven minder inflatoir en meer voorspelbaar maken, wat controversieel is omdat het de miner inkomsten zal verminderen. EIP 3554 zal de difficulty aanpassing uitstellen tot december als voorbereiding op de verschuiving van het netwerk naar proof-of-stake.
Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.
  • Deze grote upgrade komt te midden van het nieuws dat Ethereum’s totale netwerk hashrate is gedaald met 19% in de afgelopen maand, volgens analytics site Etherscan.io. Na het bereiken van een hoogtepunt van 643,81 TH/s in mei, zag de hashrate een steile daling, dalend tot 477,535 op 26 juni. Het is sindsdien afgevlakt, echter, en was 513.556 TH/s bij het publiceren van tijd.
  • Deze trend, die een gelijkaardige daling in de hashrate van BTC weerspiegelt, suggereert dat de recente onderdrukking van crypto mining in China een invloed heeft op het aantal miners die deelnemen aan het Ethereum netwerk. De hashrate van een netwerk verwijst naar het niveau van computerkracht dat nodig is om het te beveiligen. Hoe lager de hashrate, hoe groter de hoeveelheid gemijnde Ether per eenheid rekenkracht.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

BYBIT Promo:
Deposit $100, get $20
Deposit $300, get $40

Create an account
*Only for new users trough our ref link!