XRP houders die deelnamen aan de Flare Networks snapshot komen in aanmerking om Songbird (SGB) te ontvangen.

XRP houders die hebben deelgenomen aan de Spark airdrop snapshot in december zullen een tweede airdrop ontvangen, kondigde Flare Networks vandaag aan.

Flare plant nieuwe airdrop voor XRP houders

Flare Networks heeft een nieuwe airdrop aangekondigd nu het van plan is om een Canary Network te lanceren genaamd Songbird.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

In een aankondiging zei het team dat het Songbird’s native token SGB in de komende zes weken zou airdroppen.

Flare heeft als doel om Ethereum-gebaseerde slimme contracten naar verschillende niet-EVM-compatibele netwerken te brengen, zoals de XRP Ledger.

Terwijl het project gepland is om live te gaan in september 2021, is het team nu van plan om Songbird te lanceren voor beveiligingstesten en experimenten, bevestigde CEO en oprichter Hugo Phillon in een blogpost.

Phillon beschreef Songbird als een vijandige omgeving voor live testen en het ontdekken van bugs op de lange termijn.

Volgens het team zal Songbird van cruciaal belang zijn bij het testen van de architectuur van het netwerk, samen met de kernsystemen waaronder Time Series Oracle, de StateConnector en het F-Asset systeem.

Hugo voegde er verder aan toe dat toepassingen die gepland zijn op Flare eerst getest zullen worden op Songbird in een poging om bugs te vinden en uit te buiten.

Bitvavo

In december 2020 kondigde Flare Network aan dat zijn netwerktoken Spark zou worden ge-airdropped naar alle XRP-houders. Dezelfde XRP-houders die deelnamen aan de momentopname zullen nu SGB ontvangen.

Voor elke 1 XRP op het moment van de snapshot, zullen 0,1511 SGB tokens worden toegewezen.

Flare werd in november 2019 geïncubeerd door Ripple’s startup accelerator programma Xpring. Naast XRP, zal het drie andere crypto assets ondersteunen: XLM, LTC, en DOGE.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.