Op de achtergrond wordt er hard gewerkt aan nieuwe functies en andere verbeteringen voor de Satoshi Trading Bot. Sinds vandaag is er een nieuwe functie live gegaan. De zogenoemde ‘winststrategie’ functie die zorgt voor de mogelijkheid van winst in crypto of euro bewaren. Nu verkoopt de bot de winst standaard voor Euros, maar met de nieuwe functie is het dus mogelijk om per trader te kiezen om de winst te bewaren in crypto of euro. Dat wil zeggen je kunt de winst van Bitcoin transacties bewaren in Bitcoin of kiezen voor winst in Euro. Dit zorgt ervoor dat jij jouw favoriete munten kunt opsparen en je portfolio kunt uitbreiden.

Hoe stel ik de nieuwe functie in op mijn bot?

Ga naar go.satoshitradingbot.com en login op je account

Klik op instellingen en kies voor ‘traders’. Klik op een willekeurige trader en zie dat je bij iedere trader een nieuwe keuze kan maken genaamd ‘winststrategie’. Als je hierop klikt kan je een keus maken tussen ‘Hodl’ of ‘herinvesteren’. Deze nieuwe functie kan je bij al je traders instellen. Dit betekend dat je dus de winst van de desbetreffende crypto kan bewaren als crypto en andere gewoon om kan laten zetten in Euro.

Een functie die het mogelijk en makkelijker maakt om je bot in te stellen naar je eigen wensen zodat je deze ongerust voor je aan het werk kan laten gaan, en een lust voor de echte HODL’ers onder ons!