ConsenSys oprichter Joseph Lubin gelooft dat de waarde van Ethereum gaat stijgen, omdat hij verwacht dat het toonaangevende smart contract platform te maken zal krijgen met een exponentiële vraag in de aanloop naar de augustus upgrade (London Hard Fork).

In een interview met CNBC zegt Lubin dat zijn team een sterke stijging in interesse ziet van degenen die willen bouwen op het Ethereum (ETH) platform en dat de vraag naar ETH ook groeit.

Dit fenomeen, in combinatie met de aankomende London hard fork die ETH effectief een deflatoir actief zal maken, zal de prijs van Ethereum aanzienlijk stimuleren, zegt Lubin.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

“We zien een exponentiële vraag naar het Ether token om transacties uit te voeren om programma’s op het netwerk uit te voeren, bovenop een in wezen massaal afnemend aanbod. We verwachten dus een enorme stijging van de vraag en de waarde van Ether.”

In het tweede financiële kwartaal van 2021 heeft het Ethereum netwerk meer dan $2,50 biljoen aan transacties afgewikkeld, merkt Altcoin Daily gastheer Austin Arnold op in een nieuwe video.

Hoewel de ontwikkeling en interesse in het Ethereum platform alleen maar zijn toegenomen in Q2, heeft de prijs van ETH die groei niet weerspiegeld, zegt Arnold. Vandaag wordt Ethereum verhandeld onder $ 2.000 – ver onder zijn all-time high van meer dan $ 4.000 in mei.

Bitvavo

De gastheer suggereert dat dit verschil te wijten is aan de snelle toename van de vraag naar stablecoins op het Ethereum-netwerk, wat impliceert dat houders hun fondsen uit ETH verplaatsen naar de cryptocurrencies met dollar-papieren.

Lubin gelooft dat de divergentie van prijs en interesse voor Ethereum zou kunnen veranderen wanneer de upgrade debuteert op 4 augustus.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

BYBIT Promo:
Deposit $100, get $20
Deposit $300, get $40

Create an account
*Only for new users trough our ref link!