Gebruikers halen Bitcoin af van cryptobeurzen, terwijl de prijs streeft naar herstel naar $35.000, maar blijft hangen in de $33.000 range

Inhoud

  • Beleggers halen BTC terug van exchanges naar cold wallet
  • 241.000 BTC gekocht op de dip

Volgens een grafiek gegenereerd door Glassnode data aggregator, zijn gebruikers begonnen met het opnemen van Bitcoin van exchanges, weigeren ze te verkopen tegen de huidige prijs in het bereik van $ 33.000 en verplaatsen ze het naar langdurige opslag.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

Beleggers halen BTC van exchanges af naar cold wallets

De grafiek werd gedeeld door prominent Twitter-account @BTC_Archive. De gebruiker herinnerde zijn 376,1K volgers eraan dat, in de regel, gebruikers die hun crypto van exchanges verplaatsen, het momentum in de richting van een prijsstijging duwen.

Voordat het rode gebied op de grafiek Bitcoin opnames naar cold wallets aangaf, hadden gebruikers hun BTC al ongeveer twee maanden naar crypto exchanges gestuurd.

Bitcoin miners zijn ook begonnen met het accumuleren van BTC die ze slaan in plaats van het naar crypto handelsplaatsen te sturen om te worden verkocht, volgens een grafiek gedeeld door CryptoQuant analytics bedrijf.

Dat miners Bitcoin accumuleren, wijst er waarschijnlijk op dat de verkoopdruk op de vlaggenschip cryptocurrency in de nabije toekomst kan worden verminderd.

Bitvavo

Vorige week meldde de dataleverancier Santiment dat de Bitcoin beursbalansen de laagste zijn in 2021 tot nu toe als gevolg van massale opnames. Bovendien is het BTC-aanbod dat buiten de exchanges wordt verplaatst, vergelijkbaar met de grote beweging die voor het laatst werd gezien in november 2018.

241.000 BTC gekocht op de dip

Volgens gegevens die vorige week door IntoTheBlock werden gedeeld, hebben eigenaren van 314.000 wallets 241.000 Bitcoins gekocht op de dip.

Tegen de huidige prijs van rond de $33.000 is dit goed voor maar liefst $7.962.013.400 in fiat.

De aankoop werd gedaan terwijl Bitcoin eind juni tussen de $30.000 en $31.000 verhandelde.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

BYBIT Promo:
Deposit $100, get $20
Deposit $300, get $40

Create an account
*Only for new users trough our ref link!