Ethereum mede-oprichter Anthony Di Lorio heeft zijn ongenoegen geuit over Tesla CEO Elon Musk tijdens een recent interview met BNN Bloomberg.

Di Lorio beweert dat mensen als Musk potentieel een enorme hoeveelheid verandering kunnen creëren.

Hij vindt echter dat ze zich moeten richten op serieuze zaken in plaats van frivole:

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

“Ik wens gewoon echt dat hun energie zich gaat richten op het opleiden van mensen, en niet op het plezier hebben met iets dat zo belangrijk is.”

Musk, die Ether in zijn portefeuille heeft, heeft de woede van veel leden van de cryptocurrency gemeenschap getrokken voor het promoten van meme cryptocurrency Dogecoin en het helpen om de marktkapitalisatie ervan naar een duizelingwekkende $ 90 miljard te stuwen in begin mei.

De miljardair blijft de cryptocurrency promoten met routinematige tweets en memes, maar zijn invloed op sociale media heeft weinig gedaan om de cryptocurrency uit een enorm gat te trekken dat het heeft gegraven tijdens de recente marktcorrectie.

Bitvavo

De meme coin is meer dan 72 procent gedaald ten opzichte van zijn hoogtepunt op 8 mei.

Di Iorio bekritiseerde ook de oprichters die de technologie aanprijzen om hun tokens te pumpen.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.