Techneut Steve Wozniak blijft optimistisch over Bitcoin.

Apple-medeoprichter Steve Wozniak noemde Bitcoin “het meest verbazingwekkende wiskundige wonder” tijdens het Jalisco Talent Land Digital 2021-evenement, meldt El Sol de México.

Ook is hij van mening dat de vlaggenschip cryptocurrency kostbaarder is dan goud, omdat de laatste niet schaars genoeg is:

We blijven goud vinden. Op een dag zullen we het in fabrieken produceren.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

Ook al investeert de 70-jarige techondernemer niet persoonlijk in de toonaangevende crypto, hij is ervan overtuigd dat het een plaats heeft in de toekomst.

Wozniak is al jaren een fervent voorstander van Bitcoin. Al in juni 2018 zei hij dat hij wilde dat het een enkele wereldwijde munt zou worden.

In december lanceerde hij zijn eigen cryptocurrency bedrijf genaamd Efforce.

Tijdens het recente evenement zei de computertechnologie legende ook dat kunstmatige intelligentie (AI) en augmented reality (AR) het leven van mensen ten goede zouden kunnen veranderen.

Bitvavo

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

BYBIT Promo:
Deposit $100, get $20
Deposit $300, get $40

Create an account
*Only for new users trough our ref link!