Galaxy Digital CEO Mike Novogratz vertelde Bloomberg tijdens zijn interview op 30 juni dat Ethereum op een dag mogelijk Bitcoin kan overtreffen.

Ik denk dat Ethereum, hoogstwaarschijnlijk, op een dag de op een na grootste of, misschien, de grootste cryptocurrency wordt.

Hij vermeldt dat Ethereum “een heel andere use case” heeft in vergelijking met het vlaggenschip van de cryptocurrency.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

Terwijl Bitcoin “een prachtig ontworpen” store of value is, kan zijn grootste concurrent dienen als de basislaag voor Web 3.0.

Hij wijst er echter ook op dat Ethereum zware concurrentie ondervindt van onder meer Solana, Terra en andere ecosystemen.

De cryptomagnaat voorspelt dat dingen die bovenop Ethereum of andere platforms gebouwd gaan worden, de komende vijf jaar mind-blowing zullen zijn.

Nog vroeg

Op de vraag of zijn klanten zich angstig voelen over de aanhoudende marktcorrectie, antwoordde Novogratz dat de crypto revolutie nog in zijn beginstadium is.

Bitvavo

Vandaar, beweert hij, dat niemand eigenlijk denkt dat crypto weggaat. Novogratz gelooft dat regulering de industrie nog sterker gaat maken.

Dat gezegd hebbende, stelt hij ook dat de cryptocurrency-gemeenschap beter zijn best moest doen om wetgevers voor te lichten na de hoorzitting van het congres van gisteren.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.