Milliardair ondernemer Mark Cuban is een nieuwe gedecentraliseerde financiële (DeFi) activa aan het accumuleren.

Een duik in een van Cuban’s publiekelijk bekende Ethereum wallets laat zien dat de Shark Tank zaterdag 75 Olympus (OHM) aan zijn portfolio heeft toegevoegd.

Cuban verkreeg de OHM in een trade uitgevoerd op de gedecentraliseerde exchange SushiSwap. Kort daarna riep cryptotrader Tyler Swope de transactie in een nieuwe video naar buiten.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

Cuban staked de OHM – het vergrendelen van de crypto activa om beloningen te verdienen – en heeft nu een totaal van 536 Staked Olympus (sOHM) ter waarde van ongeveer $ 298.552 op het moment van publiceren, volgens CoinGecko.

Deze specifieke portefeuille werd openbaar toen Cuban zijn niet-fungibele token (NFT) portefeuille toonde op zijn crypto verzamelplatform, Lazy.

OHM is de native token van OlympusDAO. Het project probeert een gedecentraliseerde, algoritmische reservemunt te creëren die zijn koopkracht in de loop van de tijd behoudt zonder gebruik te maken van een koppeling aan fiatvaluta.

Bitvavo

De crypto-activa werden in maart gelanceerd en bereikten een maand later een historisch hoogtepunt van $1.479, vóór de neergang van de cryptomarkt in mei. Sinds het bereiken van een dieptepunt in mei van $164, is OHM weer opgeveerd en wordt nu verhandeld op $558,99 op het moment van schrijven.

De wallet die Cubans OHM staked heeft ook 93 andere ERC20 tokens. Een groot deel van de waarde van de wallet komt van de op Ethereum gebaseerde utility coin Global Messaging Token (GMT) en RARI. RARI is de governance asset van non-fungible token (NFT) marktplaats Rarible.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

BYBIT Promo:
Deposit $100, get $20
Deposit $300, get $40

Create an account
*Only for new users trough our ref link!