Het bedrijf Santiment gelooft dat ondanks het huidige negatieve BTC-sentiment op Twitter, een prijsstijging zou kunnen volgen die de gemeenschap gaat verrassen

Inhoud:

  • “Twitter Bitcoin sentiment blijft negatief”
  • “2013 vs 2021 Bitcoin bull runs”: Danny Scott

Volgens de tweet gepubliceerd door het crypto analytics bedrijf Santiment, is op dit moment het Bitcoin sentiment op Twitter negatief.

Echter, terwijl het gebeurt, is er een hogere mate van een mogelijke BTC-prijsstijging, volgens het Santiment-team.

Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel of ga naar de website.

“Twitter Bitcoin sentiment blijft negatief”

Santiment data provider heeft getweet dat volgens wat hun analytics algoritme kan lezen, het Bitcoin sentiment op Twitter in daling blijft.

Echter, zoals de experts van het bedrijf uitleggen, hoe negatiever het sentiment wordt, des te hoger is de mate van een potentiële prijsrally. Ze denken zelfs dat de Bitcoin-stijging die zou kunnen volgen, de Bitcoin-gemeenschap zal verrassen.

Handelaren verwachten een prijsdaling, zegt de grafiek, dat is een goede zaak voor de stieren.

Trouwens, de Bitcoin Fear and Greed Index heeft de 15 bereikt, wat staat voor extreme angst. De laatste keer dat de index dit niveau bereikte was in maart 2020, toen het vlaggenschip van de digitale valuta op de Zwarte Donderdag in slechts één dag een daling van 50 procent te verwerken kreeg.

Volgens experts leidt extreme angst in de Bitcoin-markt en negatief sentiment beleggers naar betere alternatieven en kan het een teken zijn van een aankomende bull run.

Bitvavo

“2013 vs 2021 Bitcoin bull runs”: Danny Scott

Oprichter en CEO van de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde cryptobeurs CoinCorner Danny Scott heeft een tweet gepubliceerd over een merkwaardige gelijkenis tussen Bitcoin grafieken van vandaag en 2013.

Volgens de tweets laten beide grafieken een Bitcoin piek zien in april, gevolgd door een daling die enkele maanden duurde.

In augustus 2013 begon Bitcoin echter aan te trekken en liet tegen het einde van het jaar een rally zien.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

BYBIT Promo:
Deposit $100, get $20
Deposit $300, get $40

Create an account
*Only for new users trough our ref link!