Belangrijkste conclusies:

  • Reddit mede-oprichter Alexis Ohanian onderschreef de Ethereum blockchain vandaag op CNBC’s Squawk Box segment.
  • Hij verklaarde dat een groot deel van zijn aandelen in Ethereum zit en dat hij die blockchain verkiest omwille van de grote verscheidenheid aan toepassingen.
  • Hoewel Ohanian niet langer deel uitmaakt van het bestuur van Reddit introduceerde de sociale mediasite vorig jaar op Ethereum gebaseerde tokens.
Satoshi Trading Bot
Automatisch handelen? Lees het artikel!

Alexis Ohanian, mede-oprichter van de sociale media- en nieuwsaggregatorsite Reddit, verscheen vandaag op CNBC’s Squawk Box. Hij besprak cryptocurrency, meme-aandelen en andere investeringen.

Ohanian geeft de voorkeur aan Ethereum

Ohanian onthulde dat zijn primaire interesse uitgaat naar de Ethereum blockchain. “Ik denk dat er veel interessante dingen uitkomen,” verklaarde hij eraan toevoegend dat Ethereum “het meest te bewijzen heeft.”

Hij legde uit dat hij de voorkeur geeft aan Ethereum vanwege de vele toepassingen, waaronder crypto verzamelobjecten of non-fungibele tokens. “NFT’s zijn slechts het begin van wat er bovenop de Ethereum-blockchain wordt gebouwd,” merkte Ohanian op. Zijn verklaring erkent impliciet andere Ethereum dApps zoals DeFi investeringsplatforms, gedecentraliseerde beurzen en handelsspellen.

Ohanian sloot af door te verklaren dat de meeste van zijn crypto holdings in Ethereum zitten. “Dat is waar veel van mijn holdings zijn, openhartig,” zei Ohanian. Hij onthulde niet hoeveel ETH hij bezit.

Ohanian gaf ook commentaar op community-gedreven meme-aandelen zoals GameStop (GME). Hij noemde de naam voor de trend “charmant”, maar merkte op dat momentumbeleggen “niets nieuws is.”

Bitvavo

Reddit en cryptocurrency

Dit is niet de eerste keer dat Ohanian cryptocurrency heeft gesteund. Vorig jaar registreerde hij een naam op de Ethereum Name Service. Het saldo van dat adres suggereert dat hij ten minste $ 2.900 aan ETH bezit, hoewel het waarschijnlijk is dat hij meer bezit op andere rekeningen.

In 2019 investeerde Ohanian’s VC-firma, Initialized Capital, in SkyWeaver- een Ethereum-gebaseerde concurrent voor populaire ruilkaartspellen zoals Magic: The Gathering en Hearthstone.

In mei 2018 voorspelde hij dat ETH een prijs van $1.500 zou bereiken. In werkelijkheid stegen de prijzen slechts tot 800 dollar voor het einde van dat jaar.

Hoewel Ohanian is afgetreden uit het bestuur van Reddit is de site verder gegaan met het gebruik van Ethereum zonder hem. In 2020 lanceerde Reddit op Ethereum gebaseerde tokens op bepaalde subreddits. Dit jaar heeft het zijn intentie uitgesproken om Ethereum te gebruiken om zijn puntenprogramma aan te drijven.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer (uitleg) over automatisch handelen met crypto trader satoshi trading bot.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.