Een verzameling Bitcoin whale wallets heeft in het weekend plotseling tienduizenden BTC opgeschept na inactief te zijn geweest sinds december van 2018.

Volgens BitInfoCharts’ lijst van de grootste Bitcoin wallets, hebben alle adressen gerangschikt 89 tot en met 106, behalve rangnummer 90, in totaal 28.377 BTC ter waarde van $841,85 miljoen geaccumuleerd op 17 en 18 juli op een gesynchroniseerde manier.

Crypto trader
Automatisch handelen in crypto? Lees hier meer!

Alle 17 wallets hadden voorheen precies 8.000 BTC voordat ze meer verzamelden tijdens het weekend. Vier wallets ontvingen BTC instroom op exact hetzelfde moment op 18 juli. Nog eens vier adressen verzamelden BTC op hetzelfde tijdstip op 17 juli, en drie andere wallets voegden tegelijkertijd BTC toe op een later tijdstip op dezelfde dag.

Portefeuilles op plaats 95 tot en met 102 verzamelden allemaal precies 1.661 BTC, terwijl drie andere portefeuilles 1.693 BTC toevoegden, en nog eens drie 1.639 BTC verzamelden.

Bitvavo

De uniformiteit van de aankopen, plus het feit dat elke wallet even lang slapend was, suggereert dat de walvisadressen een enkele entiteit zijn, hoewel dit onduidelijk is.

Op het moment van schrijven hebben de gecombineerde portemonnees een totaal van 164.337 BTC, ter waarde van bijna 5 miljard dollar, waarmee ze het grootste publieke bezit van Bitcoin in MicroStrategy’s schatkist overschaduwd.

On chain analist Will Clemente zei onlangs dat de crypto whales al sinds mei bezig waren met het verzamelen van Bitcoin en dat er nu een aanbodcrisis aan de gang is.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).

BYBIT Promo:
Deposit $100, get $20
Deposit $300, get $40

Create an account
*Only for new users trough our ref link!