De meest gestelde vraag is: “hoe mijn trader instellingen staan ingesteld“. Uiteraard deel ik dit graag met jullie en ga ik vandaag in op hoe mij instellingen staan. Uiteraard verander ik zelf weleens een heel klein beetje als de markt echt agressief beweegt, maar dit zijn de instellingen die ik nu al even gebruik en blijf gebruiken. Door heftige koersbewegingen van ruim 10% is het beste als je “percentage tussen trades” tussen de 2-5% staat afhankelijk van hoeveel “open aankopen” je aan hebt staat. Zelf hanteer ik 3 open aankopen met 3% tussen trades op de UpDown strategie en 2% tussen trades op de STB strategie. De reden daarvoor is dat UpDown sneller inkoopt dus zet ik het percentage hoger en STB koopt vaak pas al de trend verandert waardoor 2% genoeg is.

De munten die ik gebruik zijn Bitcoin en Ethereum met beide UpDown en STB strategieën. De UpDown handelt wat sneller en en koopt en verkoopt vaker en de STB maakt vaak meer winst per trade.

Ik heb hier gekozen voor ‘herinvesteren‘ als winststrategie om meer euros te maken om die weer in te zetten om meer crypto te verdienen. In het geval van een hoger bedrag zou ik ‘hodl’ kiezen om mijn winst in crypto te bewaren en die ook weer te laten stijgen gezien de bullmarkt.

Dat ziet er als volgt uit in het geval van de UpDown strategie:

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Wat levert een dergelijke strategie dan op? Ik ben op 29-12-23 gestart met 6.000 euro die ik actief gebruik. Dit zijn mijn resultaten tot en met 12 januari:

De bot heeft voor bijna 20.000 euro aan trades gemaakt met de 6.000 euro die ik erin gestoken heb en dan heeft mij een winst van 500 euro opgeleverd in 2 weken. Een gemiddelde winst van 2.8% per transactie dat is niet verkeerd!

Je kunt al vanaf 50 euro per trader starten dat wil zeggen als jij Bitcoin en ethereum wilt instellen met beide 2 strategieën en 2 open posities maximaal jij met 400 euro kunt beginnen. Minder kan, maar dan heb je minder coins of open positie mogelijkheden.

Wat is Satoshi Trading Bot

Voor de gene die achtergrond nog niet kennen. Satoshi Trading Bot is een geautomatiseerde cryptotrader met de mogelijkheid om jouw portfolio te laten groeien/een passief inkomen te genereren. Zonder enige stress, kennis of moeite! Binnen 15 minuten stel je alles in middels onze instructies. Onze trader handelt automatisch voor jou.

Registreer een account op Satoshi Trading Bot (het is gratis). Wij vragen enkel een vergoeding over de winst van een transactie dus no cure no pay. Je kunt vrijblijvend simulator modus gebruiken als je wilt zien wat voor resultaten de bot kan genereren (demo account). Er is geen KYC-proces om een account te maken op de bot en het duurt slechts 2 minuten om te registreren.

Hoe stel ik de bot in?

Voordat je naar de trader instellingen kunt gaan moet je de bot eerst op een beurs aansluiten zoals ByBit of Bitvavo. Ik adviseer ByBit omdat deze vele malen goedkoper is qua transactie kosten. Op de website staan stap voor stap instructies met video’s voor het instellen van de bot. Deze uitleg met screenshots is ook handig voor wie de video te snel vindt gaan.

Hier is de video:

Als je na het lezen van deze instructies nog. steeds vragen hebt kan je via WhatsApp mij direct berichten of via de Telegram chat je vragen stellen aan de community van andere leden waar wij zelf ook actief zijn.

Voordelen van de Satoshi Trading Bot

  • Het maken van een account op de Satoshi Trading Bot is gratis en u betaalt alleen een vergoeding over de transacties die winst maken. Geen maandelijkse kosten, geen verborgen kosten. En het is mogelijk om de bot eerst te testen met de simulator modus zodat je de resultaten kunt testen.
  • De instructies volgen en binnen 15 tot 30 minuten heb je de Satoshi Trading Bot ingesteld. Iedereen kan dit zelf instellen. Kort daarna kan de bot al de eerste trades maken.
  • De Satoshi Trading Bot bepaalt de optimale inkoop- en verkoopmomenten in Cryptocurrencies/Euro en handelt automatisch. Je hebt enkel een account nodig bij een exchange zoals ByBit waarop een bedrag in Euro beschikbaar is om te handelen. De trader werkt via een API en kan nooit valuta overboeken enkel in- en verkooporders inzetten.
  • Talloze beleggers gebruiken de Satoshi Bot al succesvol. Je kunt de simulator vrijblijvend proberen en de resultaten zelf ondervinden. Je krijgt hulp van een volledige community van ruim 200 leden. Word lid van de Telegram voor vragen, ondersteuning en ervaringen.
  • De optie om winst te bewaren in cryptocurrency zorgt ervoor dat het voor jou makkelijker is om jouw portfolio te laten groeien. Zo HODL en staack je ongemerkt een portfolio dat steeds meer waard wordt.
  • De Satoshi Bot haalt maandelijks goede rendementen binnen. Een ideale manier om extra Euro’s of Crypto te verdienen. Geheel automatisch, zonder stress, kennis en emotie zoals handmatig traden.
  • Bekend van verschillende media. Wij zijn bekend van verschillende websites als Crypto-gids.nl en Bitcoinsiders.com waar over de Satoshi Bot geschreven wordt.

Wanneer werkt een trading bot het beste?

De optimale tijd is in een bullmarkt zoals nu, omdat er dan veel opwaartste stapjes zijn en de pieken steeds hoog. In een sideways markt werkt het ook goed als we binnen een bepaalde range navigeren met de markt.

Let op: Niets op deze website is financieel advies enkel mijn persoonlijke mening. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

BYBIT Promo:
Deposit $100, get $20
Deposit $300, get $40

Create an account
*Only for new users trough our ref link!