Bot instellen

Hier staan stap voor stap instructies voor het instellen van de bot. Als je na het lezen van deze instructies nog. steeds vragen hebt kan je via WhatsApp of de Telegram chat je vragen stellen.

Stel hier uw vraagRegistreer nu

Stap 1: Maak een account op de Satoshi Trading Bot

Registreer een account op Satoshi Trading Bot (het is gratis). Wij vragen enkel een vergoeding over de winst van een transactie. Je kunt de simulator modus gebruiken als je wilt zien wat voor resultaten de bot kan genereren. Er is geen KYC-proces om een account te maken op de bot en het duurt slechts 2 minuten om te registreren.

Stap 2: Een exchange linken aan de bot

Login met je e-mailadres op de Satoshi Trading Bot. Je kunt een Bitvavo en/of Binance account via API koppelen aan de Satoshi Bot. Wanneer je naar ‘instellingen’ op je Satoshi Trading Bot dashboard gaat en vervolgens naar ‘beurzen’ kun je de Bitvavo en/of Binance beurs koppelen.

LET OP: Klik NIET de instelling ‘gereserveerd bedrag’ aan, want deze instelling is bedoelt om geld te bewaren/niet te gebruiken op je beurs. Dus stel je wilt een buffer houden of geld opsparen om op te nemen dan stel je dat via deze instelling in!

Als je nog geen account hebt op één van deze beurzen kan je er gratis één aanmaken. Hieronder zie je een video hoe dit in zijn werk gaat. Gebruik een van de volgende knoppen hieronder om korting te krijgen op de handelskosten van de beurs:

Als je liever stap voor stap instructies leest met screenshots i.p.v. de video klik dan op de link voor Bitvavo api verbinden.

In de volgende instructievideo zie je een stap voor stap handleiding hoe je jouw exchange via API kunt aansluiten:

Stap 3: Traders instellen

 

Zodra je een beurs hebt gekoppeld aan Satoshi Bot kun je beginnen met het instellen van traders op je account. Er zijn tot 11 verschillende cryptocurrencies (Bitcoin, Ether, LTC, ADA, XRP, BNB en anderen) die je kunt verhandelen tegen EURO op de Satoshi Bot. Je kunt zelf kiezen welke munten je wilt dat de bot gebruikt om te traden. Het is raadzaam om meerdere munten in te stellen voor goed resultaat.

Naam:
Geef deze trader een voor jou herkenbare naam.

Beurs: 
Kies hier de gewenste beurs. Deze kun je later niet meer wijzigen.

Markt:
Kies hier de cryptovaluta waar je in wilt handelen (maximaal één per trader). Deze kun je later niet meer wijzigen.

Handelsstrategie:
Kies uit BBT of UpDown. Deze kun je later wijzigen. Bij FAQ staat het verschil per strategie.

Winststrategie:
‘Herinvesteren’ staat voor het uitkeren van winst in Euro en ‘HODL’ staat voor het bewaren van de winst in de desbetreffende cryptocurrency waar de trader op handelt.

Minimaal winstpercentage:
Bij welk percentage mag de trader winst nemen op een transactie. Hou rekening met de aan- en verkoopkosten van de beurs (totaal 0,5% bij Bitvavo) en de commissie van BBT. Dit kun je altijd weer wijzigen.

Stop aankopen boven:
Hier kun je een maximale aankoopkoers (plafondkoers) opgeven. Als de werkelijke koers hoger is dan jouw ingave, worden er geen aankopen gedaan. Deze ingave kun je ieder moment wijzigen

Gemiddeld aankoopbedrag:
Hier geef je het bedrag in wat jij het liefst als gemiddelde transactiegrootte wilt hebben. Vul je hier niets in, dan neemt de trader altijd 18% van het vrij beschikbare Euro saldo in de betreffende beurs.

Maximaal open aankopen:
Hoeveel aankoopposities mag de trader tegelijk doen voor deze munt. Samen met “Gemiddeld aankoopbedrag” kun je dus een limiet instellen hoeveel de trader maximaal in een munt mag investeren.

Is ingeschakeld
Als de trader actief is, staat hier een vink. Voor -tijdelijke- de activatie haal je de vink weg.

Kies voor “OPSLAAN” en de trader is actief.

LET OP: het kan enkele uren duren eer een trader zijn eerste aankooptransactie doet. E.e.a. is afhankelijk van de strategie instelling en of er een juiste koerstrend is.

Hier een video voor het instellen van een trader (zet je geluid aan):

Stap 4: Zet tegoed op je account

De Satoshi Bot neemt jou het handmatig traden uit handen en gebruikt hiervoor prepaid credits (tegoed) wat je op je account moet zetten om de kosten per transactie te betalen. Deze kosten bedragen 20% van de winst per transactie. Als je naar het dashboard gaat zie je een gedeelte waar staat ‘Tegoed‘ en daar heb je de mogelijkheid om te kiezen voor ‘tegoed kopen‘. Vervolgens kom je in een menu waar de aankoop van credits (tegoed) kan worden afgerond met iDEAL, SEPA, BanContant of SOFORT. Je dient het investeringskapitaal op de Exchange (beurs) te zetten (Bitvavo of Binance), want het tegoed is enkel om de kosten van de bot te betalen. Wanneer je bijvoorbeeld met 500 euro start op je beurs om mee te handelen dan voldoet 50 euro tegoed op de bot. Zorg dat je tegoed niet te ver in de – komt te staan zodat de bot altijd kan blijven handelen.

 

 

Stap 5: Begin met handelen

Je hebt alle stappen succesvol doorlopen en nu hoef je alleen nog maar te wachten tot de bot begint te handelen (kan enkele uren duren). Als je nog andere vragen hebt lees dan de FAQ of neem contact met ons op via E-mail, WhatsApp of de Telegram chat.

Gefeliciteerd! Je gaat nu beginnen met rendement verdienen!

FAQ

Slimme Algoritmes

Maak gebruik van onze intelligente algoritmen waarmee je het kunt instellen en vergeten. Satoshi Trading Bot laat u kiezen tussen twee intelligente handelsstrategieën met elk hun eigen voordelen. UpDown met snelle trades en BBT met meer strategische bewegingen.

No Cure no pay

Het gebruik van de Satoshi Trading Bot is gratis en u betaalt alleen een vergoeding over de transacties die winst maken. Geen maandelijkse kosten, geen verborgen kosten. En het is mogelijk om de bot eerst te testen met de simulator modus zodat je de resultaten kunt controleren.

Indrukwekkende winsten

Satoshi Trading Bot maakt zeer indrukwekkende winsten op je investering. De cryptomarkt is zeer volatiel en de bot blijft laag kopen en hoog verkopen. Jouw winsten overtreffen vaak zelfs Hodlen. En je kunt jouw crypto holdings vergroten!