Bot instellen

Hier staan stap voor stap instructies voor het instellen van de bot. Als je na het lezen van deze instructies nog. steeds vragen hebt kan je via WhatsApp of de Telegram chat je vragen stellen.

Stel hier uw vraagRegistreer nu

Stap 1: Maak een account op de Satoshi Trading Bot

Registreer een account op Satoshi Trading Bot (het is gratis). Wij vragen enkel een vergoeding over de nettowinst van een transactie. Je kunt de simulator modus gebruiken als je wilt zien wat voor resultaten de bot kan genereren. Er is geen KYC-proces om een account te maken op de bot en het duurt slechts 2 minuten om te registreren.

Stap 2: Een exchange linken aan de bot

Login met je emailadres op de Satoshitradingbot. Je kunt elk Bitvavo en/of Binance account via een API koppelen aan uw Satoshi Bot. Wanneer je naar ‘instellingen’ op je Satoshitradingbot account gaat en vervolgens naar ‘beurzen’ kun je de Bitvavo en/of Binance beurs koppelen. 

Als je nog geen account hebt op één van deze beurzen kan je er gratis één aanmaken. Hieronder zie je een video hoe dit in zijn werk gaat. Gebruik een van de volgende knoppen hieronder om korting te krijgen op de handelskosten van de beurs:

In de volgende instructievideo zie je een stap voor stap handleiding hoe je jouw exchange via API kunt aansluiten:

Stap 3: Traders instellen

Zodra je een beurs hebt gekoppeld aan Satoshi Bot kun je beginnen met het instellen van traders op je account. Er zijn tot 11 verschillende cryptocurrencies (Bitcoin, Ether, LTC, ADA, XRP, BNB en anderen) die je kunt verhandelen tegen EURO op de Satoshi Bot. Je kunt zelf kiezen welke munten je wilt dat de bot gebruikt om te traden. Het is raadzaam om meerdere munten in te stellen voor goed resultaat.

Hier een video voor het instellen van een trader (zet je geluid aan):

Stap 4: Zet tegoed op je account

De Satoshi Bot neemt jou het handmatig traden uit handen en gebruikt hiervoor prepaid credits (tegoed) wat je op je account moet zetten om de kosten per transactie te betalen. Deze kosten bedragen 20% van de winst per transactie. Als je naar het dashboard gaat zie je een gedeelte waar staat ‘Tegoed‘ en daar heb je de mogelijkheid om te kiezen voor ‘tegoed kopen‘. Vervolgens kom je in een menu waar de aankoop van credits (tegoed) kan worden afgerond met iDEAL, SEPA, BanContant of SOFORT. Je dient het investeringskapitaal op de Exchange (beurs) te zetten (Bitvavo of Binance), want het tegoed is enkel om de kosten van de bot te betalen. Wanneer je bijvoorbeeld met 500 euro start op je beurs om mee te handelen dan voldoet 50 euro tegoed op de bot. Zorg dat je tegoed niet te ver in de – komt te staan zodat de bot altijd kan blijven handelen.

 

 

Stap 5: Begin met handelen

Je hebt alle stappen succesvol doorlopen en nu hoef je alleen nog maar te wachten tot de bot begint te handelen (kan enkele uren duren). Als je nog andere vragen hebt lees dan de FAQ of neem contact met ons op via E-mail, WhatsApp (knop rechtsonder) of de Telegram chat.

Gefeliciteerd je gaat nu beginnen met rendement maken!

FAQ

Slimme Algoritmes

Maak gebruik van onze intelligente algoritmen waarmee je het kunt instellen en vergeten. Satoshi Trading Bot laat u kiezen tussen twee intelligente handelsstrategieën met elk hun eigen voordelen. UpDown met snelle trades en BBT met meer strategische bewegingen.

No Cure no pay

Het gebruik van de Satoshi Trading Bot is gratis en u betaalt alleen een vergoeding over de transacties die winst maken. Geen maandelijkse kosten, geen verborgen kosten. En het is mogelijk om de bot eerst te testen met de simulator modus zodat je de resultaten kunt controleren.

Indrukwekkende winsten

Satoshi Trading Bot maakt zeer indrukwekkende winsten op je investering. De cryptomarkt is zeer volatiel en de bot blijft laag kopen en hoog verkopen. Jouw winsten overtreffen vaak zelfs Hodlen. En je kunt jouw crypto holdings vergroten!